Recipes of My Life

Life is a Kitchen, where I am a Chef.

Night Happiness in Lyon | Ночное Счастье в Леоне

image
image

image
image
image
image
image
image
image
Wow, I am looking and can see that the photos went out beautifully, didn’t they?! I met an Arab here in Lyon and they have Ramadan these days. So after I had eaten late with him, we went for a walk before going to sleep. And by the way part of what we ate was even cooked by me!
Вау, сама смотрю, и красивые же фото какие получились, а? Я тут с одним арабом познакомилась, у них рамадан нынче, и вот наемшись вместе с ним в 10 вечера, а ели то, что еще частично и приготовила, ходили выгуливаться перед сном.

And I had such colorfully lit happiness because I am in France, and it is warm at night, and he decided to teach me French and I happened to succeed in what he taught! He said how to say: I walk, you walk, she, he walks, they walk and we walk and I memorized the pattern and just give me verbs now and I can easily adapt them! And I know how to say: I want to sleep, and the negative form too.
И было мне такое вот подсвечивающееся счастье от того, что я во Франции, ночью тепло, и что он вздумал меня французскому учить, а у меня так хорошо все получается! Он сказал, как говорить: я иду, ты идёшь, она, он идёт, они идут, вы идете, я запомнила, а потом только подавай мне примеры глаголов и я уже все склоняю!! И знаю, как сказать: я хочу спать, и как в отрицательной форме сказать знаю.

And then I take words from one example and from another and I build new constructions myself! And like in maths everything matches together. And I am walking in such beauty and jump up and clasp my hands from happiness that just recently I got interested in Italian and I already speak French! А потом слова с одного примера подстраиваю в другой и уже предложения сама строю! И как математика все складывается, и я иду по такой вот красоте и подпрыгиваю, хлопая в ладоши, от того, что ещё только итальянским было заинтересовалась, а уже на французском говорю!!!

And I will again have not enough sleep, as at 2am decided that I want to tell about my happiness, and later than 7 I haven’t slept lately. And I could be sleeping already instead of telling again about languages, but I like them! And there is also food that I could talk about, which I love too and I am happy with it too. 🙂
И снова не выспоюсь, тк в 2 ночи решила, что хочу написать о своём счастье, а утром позже 7 ни разу ещё не спаслось мне. И сама понимаю, что что-то наскучила я уже, наверное, в каждом посте про языки писать… Ну нравится мне! И ещё я про еду могу, у меня с ней тоже счастье 🙂

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: