Recipes of My Life

Life is a Kitchen, where I am a Chef.

Марсель и моя Жизнь Marseille and my Life

Возвращалась я сегодня из Марселя в Обань, небольшой городок на Юге Франции, где я проживаю, смотрела на горы, которые на этом фото такие мелкие и не привлекательные…
Today I was coming back from a visit to Marcielle to Aubagne, a small town where I’ve bwen staying in Southern France, and I was looking at the mountains which at the photo below look so tiny and unimpressive…

image

but I really enjoy them every day I see them. And this time I enjoyed. And I suddenly thought: “What a pleasure I have in my life, and I appreciate it!” …
но мне они действительно нравятся каждый день, когда я их вижу.
И сегодня я наслаждалась их видом. И вдруг я подумала: “Какие же прекрасные вещи происходят в моей в жизни! И я ценю это!”

image

View to Marcielle

But how did I live before? A few years before I think, I did not know to appreciate what I had.
Но как же я жила раньше? Пару лет назад, мне кажется, я не умела ценить.

image

A street in Marceille

Как я вообще раньше жила? Как я была замужем? Как имела семью с дочкой, дочкой бывшего? Делила свою жизнь с кем-то, хотя сама в ней ничего не понимала ведь…
How did I actually live before? How was I married? How could I have a family with a daughter my ex’s daughter? I shared my life with someone, although I did not understand anything in it myself…

image

Saint Virgin Marie Church

I happened to change my home from one country to another. I managed to acclimatize there well. But how did it happen? Like in a dream…
Я как то сменила свой дом с одной страны на другую. Я смогла неплохо акклиматизироваться там. Но как все это произошло? Как во сне…

image

Знала ли я тогда, что со мной происходит жизнь? Ощущала ли я все те моменты, которые ведь такие необычные, нестандартные…
Did I know then that it was life happening to me? Did I feel all the moments, which are actually so unusual, nonstandard…

image

Я ведь была ещё такая неопытная…. Как все то, что было, могло свалиться на меня? Как я могла что-то предпринимать, решать, как меня мог кто-то серьёзно воспринимать?
I was so inexperienced back then… How all that happened could fall on me? How could I take actions, make decisions, how others could take me seriously?

image

How could I be punished for any mistakes? I should have been well taken care of and raised like a flower, with love.
Как меня можно было наказывать за какие то ошибки? Обо мне нужно было хорошо заботиться и выращивать, как цветок, с любовью.

image

And instead I was shaken and proof tested. And I think there could be such a greater person of me… if my strengths had not been wasted to survive.
А вместо того, меня хорошенько помотало и протестировало на устойчивость. Я думаю, из меня мог бы более великий человек даже выйти… Если бы силы не уходили на выживание.

image

Эй, не то что бы со мной что-то не то – никак нет! Просто я человек пряника все же, а не кнута. И как-то жестковато со мной было. Из-за этого я теперь и путешествуют, я думаю, и любуюсь видами.
Hey, not that there is something wrong with me – not at all! Just I am a person of carrots and not sticks. And it was a bit cruel to me, I think. This is why I am traveling now and enjoying beauties 🙂

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: